معمولا خانم ها براي داشتن رخ اي قشنگ، از اسباب آرايش و پيرايش و خصوصا رژلب ارگانيک به کارگيري ميکنند. مدام خريد اسباب پيرايش باکيفيت و داراي اعتبار مثل خريد رژلب ارگانيک يا اين که  رژلب سواي سرب يا اين که رژلب گياهي، گران بوده؛ به اين دليل‌که اين رژلب ها دارنده ويتامين بوده و عاري از هرگونه مواد سمي مانند سرب هستند، در سود در اثر تماس با پوست، از ايرادات احتمالي پرهيز مي نمايد. استعمال از رژلب هاي ارگانيک، سبب ساز مي‌شود که مواد سمي از روش تناول کردن خوراک و يا اين که مک زدن لب وارد تن نشود. با فهميدن اين موردها، خانم هاي  خوش ذوقي هم مي‌باشند که ترجيح مي‌دهند به جاي خريد چنين رژلب هاي با کيفيتي، خودشان رژلب بسازند و از آن به کار گيري کنند. درپي نوشته‌علمي، با روش تصحيح کردن  دو رژلب گياهي آشنا مي شويم.


بهترين مارک رژلب


فرايند توليد رژلب با چاي آلبالو


براي ساختن رژلب طبيعي، بايستي از مواد طبيعي و ارگانيک به کار گيري فرماييد. در ايجاد رژلب با چاي آلبالو، همانگونه که از نام آن پيدا ميباشد، نياز به چاي آلبالو يا اين که چاي انبان اي با مزه آلبالو داريم، از ساير مواد بکار رفته،يک فنجان آب جوش و پياله(جهت ريختن رژلب در آن) ميباشد.


 


مرحله 1: درابتدا در يک ظرفي، چاي گوني اي يا اين که چاي آلبالو را به ياور يک فنجان آب جوش بريزيد و به برهه زماني 10 تا 20 دقيقه، اذن دهيد، بجوشد تا همه رنگ هاي جانور در آن تخليه شود.


 


مرحله 2: بعداز آنکه مواد قرمز از چاي انبان اي بيرون شد، بايستي انبان را از پياله بيرون کنيم و اذن دهيم که آب مازاد آن تبخير شود براي مرطوب کنندگي اين رژلب از پاره اي گلاب هم مي‌توانيد استعمال نمائيد.


 


مرحله 3: بعداز اينکه محلول ما غليظ شود و عاري از آب شد، اذن دهيد تا محلول سرد شود، آن‌گاه آن را به ظرفي که مي‌خواهيد از آن به کارگيري فرمائيد، انتقال دهيد و با پنبه و يا اين که براش مي‌توانيد براي نقاشي کردن لبان خويش استعمال کنيد. تصحيح کردن رژلب طبيعي، علاوه بر زيبايي به مرطوب کردن و قابل انعطاف کنندگي لب ها هم امداد مي نمايد و ديگر نگران بيماري هاي پوستي نخواهيم بود.


 


فرايند توليد رژلب با چغندر (لبو)


يکي از ديگر از رژلب هايي که ميتوانيد در خانه به طرز خانگي صحيح فرمائيد، توليد رژلب با چغندر ميباشد که مواد اول آن به شرح ذيل ميباشد:


 


2/1 قاشق غذاخوري موم


1 قاشق غذاخوري روغن زيتون


کمي ريشه چغندر


مرحله1: نخست نصف قاشق غداخوري موم را در باطن ظرفي ريخته و آن کاسه را در ظرفي که دربردارنده آب جوش ميباشد بريزيد، و به نحوه بنماري آن را قابل انعطاف و مايع فرمائيد.


 


مرحله2: بعداز مايع شدن موم، هم اکنون بايستي روغن زيتون که به مقدار يک قاشق غذاخوري ميباشد، به آن بيشتر فرمائيد و سريعا از روي اجاق برداريد.


 


مرحله3: درين مرحله ريشه چغندرها را در ادغام کن بريزيد و به طور له گرديده دربياوريد. براي بهتر شدن رژلب ميتوانيد ريشه چغندر را کم آب کرده و به طور پودر دربياوريد.


 


مرحله4: اکنون در‌اين مرحله پودر چغندر يا اين که چغندر له گرديده، رابه مخلوط موم و روغن زيتون طولاني تر فرمائيد و باهم ادغام فرماييد. درحال حاضر اين مواد را در يک کاسه ريخته و در يخچال فريزر حفظ نماييد. اين رژلب علاوه بر زيبايي، به قابل انعطاف کنندگي و صاف بودن لب ها امداد مي‌نمايد.


 


اميدوارم از اين نوشته ي علمي به کارگيري کرده باشيد، لطفا نظرها خويش را در نگرش براي ما ارسال نمائيد.ر


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : رژلب ,مواد ,چغندر ,آلبالو ,ميباشد ,قاشق ,توليد رژلب ,قاشق غذاخوري ,قابل انعطاف ,روغن زيتون ,رژلب طبيعي، ,قابل انعطاف کنندگي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلـــوتگـــه دل Julie انتهـای ایستگاهِ اول پونه پلاس iClarified این جا رو دوس دارم! پرورش بلدرچین میم مثل مادر لوله پلیکا و اتصالات یو پی وی سی